Online Store Theme Logo

100% garancia

Adatkezelés

Az adatkezelő tárhely-szolgáltatójára vonatkozó információk

 

A tárhely-szolgáltató neve: Computer Hungary Bt.
A tárhely-szolgáltató címe: 1078 Budapest, István utca 38.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: ch@computerhungary.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: http://legjobbarak.hu

 

1. Az adatkezelő nyilvántartásba vételi azonosítója

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) 68. § (6) bekezdése alapján kérvényezett adatvédelmi azonosító igénylését megkapta, annak feldolgozása folyamatban van.


2. Az adatkezelés megnevezése


a) Kapcsolatfelvétel online hírlevélre regisztrálókkal.
b) Kapcsolatfelvétel szolgáltatásokat (pl. szakszerű tanácsot) kérő érdeklődőkkel.


3. Az adatkezelés jogalapja


a) az online hírlevélre regisztrálók esetében: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.
b) a szolgáltatásokat (pl. szakszerű tanácsot) kérő érdeklődők esetében: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.


4. A kezelt adatok köre


a) az online hírlevélre regisztrálók esetében: vezetéknév, keresztnév, e-mail cím.
b) a szolgáltatásokat (pl. szakszerű tanácsot) kérő érdeklődők esetében: vezetéknév, keresztnév, e-mail cím, telefonszám, faxszám.


5. Az adatkezelés célja


a) az online hírlevélre regisztrálók esetében: a regisztrált ügyfelek tájékoztatása akciókról, új termékekről, hasznos tudnivalókról.
b) a szolgáltatásokat kérő érdeklődők esetében: ingyenes tanácsadása a webáruház látogatóinak.
Az Adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja.


6. Adattovábbítás


a) hírlevélre (online) regisztrálók esetében: az Adatkezelő biztosítja a Felhasználót, hogy a tudomására jutott személyes vagy céges adatokat harmadik személynek nem adja ki.
b) a szolgáltatásokat (pl. szakszerű tanácsot) kérő érdeklődők esetében: az Adatkezelő biztosítja a Felhasználót, hogy a tudomására jutott személyes vagy céges adatokat harmadik személynek nem adja ki.

 

7. Az adatkezelés időtartama


a) online hírlevélre regisztrálók esetében: az Adatkezelő a Felhasználó által megadott adatokat mindaddig tárolja és a fent meghatározott célokra felhasználja, amíg a Felhasználó a Leiratkozás funkcióval saját maga nem törli regisztrációját, illetve az adatai törlését írásban nem kéri.
b) a szolgáltatásokat kérő érdeklődők esetében: az Adatkezelő a Felhasználó által megadott adatokat mindaddig tárolja és a fent meghatározott célokra felhasználja, amíg a Felhasználó az adatok törlését írásban nem kéri.


8. A személyes adatok javítása, módosítása, törlése


a) online hírlevélre regisztrálók esetében: a Felhasználó saját személyes adatainak törlését a hírlevélben található Leiratkozás linkre kattintva végezheti el. A Felhasználó saját személyes adatainak törlését e-mailben a rendeles@multi-vitamin.hu címre eljuttatott kéréssel is kezdeményezheti. Az Adatkezelő a törlési kérést a lehető legrövidebb időn belül, de legfeljebb a kérés beérkezésétől számított 5 munkanapon belül teljesíti.
b) szolgáltatásokat (pl. szakszerű tanácsot) kérő érdeklődők esetében: a Felhasználó saját személyes adatainak törlését levélben, faxon, illetve e-mailben az rendeles@multi-vitamin.hu címre eljuttatott kéréssel kezdeményezheti. Az Adatkezelő a törlési kérést a lehető legrövidebb időn belül, de legfeljebb a kérés beérkezésétől számított 5 munkanapon belül teljesíti.


9. Adatbiztonsági intézkedések


Az Adatkezelő megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, valamint betartja azokat az eljárási szabályokat, amelyek az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek érvényesüléséhez szükségesek. Az Adatkezelő minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy a Felhasználó adatait védje az adatvesztés, a megsemmisülés, a torzítás, a hamisítás, a manipuláció, valamint a jogosulatlan hozzáférés és a jogosulatlan közzététel ellen. Az Adatkezelő számítástechnikai rendszerei és más adatmegőrzési helye a székhelyén található meg.

10. Az adatkezelési szabályzat módosításának lehetősége

Az Adatkezelő fenntartja a jogot, hogy jelen Adatvédelmi Nyilatkozatot egyoldalúan módosítsa. Bármely változás attól az időponttól válik hatályossá, amikor az a webáruházban megjelenik. A bevezetett változtatásokról az Adatkezelő külön értesítést nem küld, de az Adatvédelmi Nyilatkozat fejlécében közöljük az utolsó módosítás, frissítés dátumát.
Felhasználóink a webáruház szolgáltatásainak a módosítás hatálybalépését követő használatával kifejezetten elfogadják a módosított Adatvédelmi Nyilatkozatot.


11. Google Remarketing

A Google Remarketing használata során Adatkezelő egy adatmorzsát ("cookie"-t) helyez el az Ügyfél számítógépén, amely segítségével a böngészője egyedileg (de nem nevesített módon) azonosítható lesz. A Google ennek segítségével ismeri fel, ha az Ügyfél korábban már látogatást tett a www.multi-vitamin.hu oldalon, így az oldalhoz kapcsolódó hirdetéseket jeleníthet meg az Ügyfél számára, más, külső tartalmi szolgáltatók weboldalán.
Az Ügyfél bármikor letilthatja ezt a funkciót a Google hirdetések kikapcsolására szolgáló hivatalos oldalon: google.com/ads/preferences/

12. Névtelenség

A Google soha nem kapcsolja össze az Ügyfél IP címét a Google által tárolt egyéb adataival. Az Ügyfél IP címe anonim módon kerül tárolásra, így személyes adataival nem összekapcsolható. Az Ügyfél böngészője beállításával letilthatja az adatmorzsák használatát, azonban ebben az esetben nem tudja kihasználni a www.multi-vitamin.hu weboldal összes funkcióját.Az Adatkezelő által üzemeltetett weboldal használatával az Ügyfél hozzájárul látogatási adatainak rögzítéséhez, tárolásához és feldolgozásához a fentiekben meghatározott módon és célokra.

13. Facebook hozzászólások

Az Adatkezelő által üzemeltetett weboldalon az Ügyfélnek lehetősége van a Facebook alkalmazásán keresztül hozzászólásokat megjeleníteni. A hozzászólás elküldésével az Ügyfél hozzájárul ahhoz, hogy hozzászólását az Adatkezelő nyilvántartsa (a Facebook regisztrációjához kapcsolódó nevével és fényképével – a mindenkori Facebook alapvető és nyilvános felhasználói információkkal - együtt), kezelje, weboldalán megjelenítse.

14. Vásárlói vélemények

Az Adatkezelő által üzemeltetett weboldalon az Ügyfélnek lehetősége van a termékeket és szolgáltatásokat értékelni. A vélemény elküldésével az Ügyfél hozzájárul ahhoz, hogy értékelését az Adatkezelő a weboldalon megjelenítse, termékei vagy cége hirdetéseiben, illetve ajánlattevői tevékenysége során – akár szerkesztve is – felhasználja. Az elküldött véleményekkel az Adatkezelő szabadon rendelkezik, ezt az Ügyfél az értékelés elküldésével tudomásul veszi.

15. A felhasználók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban

Személyes adatai kezeléséről a Felhasználók tájékoztatást kérhetnek. Az Adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az esetleges adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. A tájékoztatás iránti kérelmet e-mailben az rendeles@multi-vitamin.hu címre kell eljuttatni, amire az érintett 8 munkanapon belül választ kap. A Felhasználók a jelen Adatvédelmi Nyilatkozat 10. pontja szerint kérhetik adataik javítását, módosítását, illetve törlését.
A Felhasználó tiltakozhat személyes adatai kezelése ellen. A tiltakozást az Adatkezelő – az adatkezelés egyidejű felfüggesztése mellett – a kérelem kézhezvételétől számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 napon belül megvizsgálja és annak eredményéről a Felhasználót írásban tájékoztatja. Amennyiben az Adatkezelő a Felhasználó tiltakozását alaposnak találja, úgy az adatkezelést megszünteti, és az adatokat zárolja, valamint a tiltakozásról és az annak alapján tett intézkedésről mindazokat értesíti, akik részére a tiltakozással érintett adatokat korábban továbbította, és akik intézkedni kötelesek a tiltakozási jog érvényesítése érdekében. Amennyiben a Felhasználó az Adatkezelő döntésével nem ért egyet, úgy a döntés közlésétől számított 30 napon belül bírósághoz fordulhat.

"5. 2016. február 15-től lesz elérhető az Európai Bizottság által létrehozott online vitarendezési platform (European Online Dispute Resolution (ODR) Platform), amely a webáruházak és az online vásárlók közötti esetleges jogviták rendezésére jött létre.
Az ODR platform a következő linken érhető el: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
A platform használata regisztrációt igényel az Európai Bizottság rendszerében."

Megnézem az árakat