Online Store Theme Logo

100% garancia

Kollagén pótlás

Kollagén

Hogy egyszerűen megértsük, mi is a kollagén, abból kell kiindulnunk, hogy mi a funkciója testünkben, és így arra a kérdésre is rögtön választ kapunk, hogy miért fontos a megfelelő kollagénpótlás. Nos, a kollagén a kötőszövet alapvető fehérjéje, ami testünkben mindenhol megtalálható, és az a feladata, hogy szöveteinket rugalmas kötésekkel összetartsa. Minden részünkben ott van, a porcokban, a szerveink között, a bőrben, a hajban, életünk során pedig egyre kevesebbet tudunk termelni, így egy idő után kevesebbel rendelkezünk belőle, mint amennyit felhasználunk.

A kollagénpótlás mindenkinek fontos, aki elmúlt 25 éves: meggátolja a bőr öregedését, csökkenti a gyulladásokat, javítja az emésztést. Igazi csodafegyver. A kollagén pótlására kiváló megoldás a Naturland Glükozamin kollagén komplex kapszula szedése, amely C- és D-vitaminnal dúsítva segít megőrizni fiatalságunkat és egészségünket.

A kollagén kapszulák segítenek megőrizni az érfalak rugalmasságát és megerősítik az ereket, ezáltal a vérkeringés hatékonyabbá válik, így pedig a tápanyagok könnyebben eljutnak a szövetekig. A kollagén pótlása segít csökkenteni a reumatoid arthritisz fájdalmas tüneteit a kéz, kar, váll, csípő és térd ízületeiben azáltal, hogy fokozza a porcok rugalmasságát és csökkenti a gyulladást.

Ahogy egyre kevesebb kollagén termelődik a szervezetben, mély barázdák jelennek meg a bőr azon pontjain, ahol a mozgás folyamatos, így jönnek létre például a mimikai ráncok az arcon: a homlokon, a száj és a szemek környékén. A ráncosodás oka nemcsak a kor, hanem a környezetszennyezés okozta piszok, szennyezett levegő és erős napsugárzás is mind hozzájárulnak.

Ha a kollagént rendszeresen pótoljuk, ezen hatások ellensúlyozhatók, így a ráncok később jönnek vagy ha már ott vannak, mélységük és definiáltságuk jelentősen csökkenhet. A kollagén nemcsak a porcok rugalmasságáért vagy a belső szerveink helyükön tartásáért felelős, hanem a hajunkat is ennek segítségével növesztjük. A haj kollagénszintjének helyreállításával fokozódik a hajnövekedés, a hajszálak megerősödnek, vastagabbak lesznek, így hajunk dúsabb hatást kelt.

A kollagén szedésével a végeredmény tehát könnyebb mozgás, egészségesebb test, sugárzóan szép bőr és erőtől duzzadó haj.

Tovább a vásárlásra Megnézem az árakat