Online Store Theme Logo

100% garancia

Fogyókúra kóladióval

kóladiő


Manapság a túlsúly és a túlsúly okozta betegségek kialakulása egy sarkalatos probléma társadalmunkban. Sokan szenvednek testsúly felesleggel, amelyet az örökletes tényezők mellett a mozgáshiányos életmód és az egészségtelen táplálkozás okoz. A kevés mozgás miatt lassul az anyagcsere, amely szintén a testsúly gyarapodásához vezet. Ma már azonban számos segítséget vehetünk igénybe a súlycsökkenés céljából.

Napjaink forradalmi súlycsökkentő táplálék kiegészítője a kóladió-kapszula, amely egy rendkívül komplex termék. Fogyasztásával élénkíthető a test, csökkenthető a súlyfelesleg, valamin eközben az egészség és a szépség is támogatható. Az összetevők a legmegfelelőbb arányban vannak jelen a termékben, amelyek mind-mind egymás hatását is növelik. Az egyik leghatékonyabb fogyókúrás termék, amely több fronton támogatja a súlycsökkentő folyamatokat. Legtökéletesebb hatás elérése érdekében a terméket naponta háromszor kell fogyasztanunk az étkezések előtt fél órával.


Fogyókúrád dióba zárva!

A colanuts fő összetevője a cola nitida és a cola acuminata afrikai fák magja a kóladió, amely mellett tartalmaz még cinket, krómot, ginzenget, cickafarkot és kollagént is. Az összetevőknek köszönhetően a súlycsökkenés során hatékonyan támogatható az egészség és a szépség is. Milyen hatásokkal rendelkeznek a különféle összetevők? Erre a kérdésre kaphatunk részletes választ a továbbiakban.

 
Cink a colanuts-ban

A szervezet egészséges működéséhez szükséges a cink bevitel, amely képes a sikeres és egészséges súlycsökkenés esélyét is növelni. A cink egy esszenciális ásványi anyag, amely fontos szerepet játszik a vércukorszint egyensúlyban tartásában, továbbá az anyagcserét is stabilizálja. A szervezet nem képes előállítani, így külső forrásból kell pótolnunk. Egy igazán hatékony fogyókúrás étrend és diéta során nem feltétlenül pótoljuk a megfelelő mennyiségű cinket a szervezet számára, ezért tartalmazza a colanuts kapszula ezt az ásványi anyagot. Tehát a cink egy fontos anyag egy szigorú fogyókúra során.

 
Colanuts króm tartalma

A colanuts összetevői között króm is található, amely egy esszenciális ásványi anyag. A szervezet számára nélkülözhetetlen anyag, amelyre kis mennyiségben, de folyamatosan szüksége van. Egy szigorú diéta során azonban többek között a króm megfelelő mennyisége sem kerül be a szervezetbe. A króm egy kulcsfontosságú anyag a zsír és szénhidrát anyagcserében, képes javítani az inzulin felhasználást és csökkenti a koleszterinszintet. Továbbá segítségével védhető a szív egészsége és erősíthető a szívizomzat. Ezenfelül a króm hatással van az étvágy csökkentésére is.

 
Ginzeng a colanuts táplálék kiegészítőben

A ginzeng egy fontos anyag a fogyókúra során és az egészség megőrzésében is. Segítségével csökkenthető az étvágy, továbbá hatékonyan befolyásolható a szénhidrátok emésztési folyamata. A ginzeng antioxidáns hatásokkal bír, amely csökkenti a vér rossz koleszterin szintjét és védi az agyszövetet a káros oxidációs folyamatoktól. Jellemző rá a koncentráció növelése, a teljesítmény fokozása és az immunerősítés is.

 
Cickafark hatása a colanutsban

A cickafark az egyik legrégebb óta használt gyógynövény, amely segítségével betegségek kialakulási kockázata is csökkenthető. Segíti a méregtelenítést és az emésztést, továbbá a hölgyek számára is igazán hasznos, hiszen tökéletes segítség a menstruációs görcsök enyhítésére.

 
Colanuts kollagén tartalma a szépségért

A fogyókúra során a bőr sok esetben elveszti rugalmasságát, amelyért a kollagén a felelős. A kollagén egy fontos fehérje, amely elengedhetetlen a bőr szépségének és egészségének megőrzéséhez és helyreállításához. Ezért tartalmaz kollagént a colanuts, amelynek köszönhetően így a hatékony fogyás mellett a szépség is támogatható.

Tovább a vásárlásra Megnézem az árakat